Цікавий відпочинок:

Увага – хаос на Укрзалізниці PDF  | Друк |
Новини - Новини міста
Понеділок, 21 листопада 2011 18:00

Шановні відвідувачі та жителі міста Сколе і Сколівського району. Стало відомо, що не можливо зараз сісти без квитків на популярний електропоїзд «Мукачево-Львів», яким раніше користувались туристи та жителі Сколівського району.

Вже понад місяць провідники не пускають безквиткових пасажирів у вагони поїзду. При цьому слід відмітити, що в день відправлення неможливо купити квитки на поїзд, так як продаються тільки місця для сидіння (раніше у неділю Мукачівка була повна людей, тому і не дивно, що на усіх бажаючих квитків не вистачить). Аналогічно неможливо купити квитки на інші поїзди міжміського сполучення.

Тому при плануванні поїздки завжди купуйте квитки заздалегідь за кілька днів до дати поїздки. Якщо ж Вам не вдалось купити квитки, то можна скористатись поїздами приміського сполучення.

Якщо ж Вам не пощастить скористатись приміськими поїздами (останній поїзд Лавочне-Львів відправляється з Сколе близько 17 години), то є кілька варіантів – це скористатись маршрутним таксі або залишитись ночувати в місті. Якщо ж Ви не сіли на електропоїзд в Сколівському районі, то найдешевшим варіантом буде добратись з допомогою таксі в місто Сколе та заночувати в приватному секторі тут: https://skole.com.ua/uk/rezidence/skole-rezidence.html

 
Сколе - Карпати.інфо